Zandvoort Art: Kunst aan de Kust

Zandvoort Art: Kunst aan de Kust

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober staat Zandvoort in het teken van Kunst. Op diverse locaties zijn werken te zien en te horen van verschillende kunstenaars.

Er is een catalogus verkrijgbaar bij de deelnemende locaties die dat weekend te herkennen zijn aan een Zandvoort Art beachflag voor de deur. Alle deelnemende locaties zijn zaterdag 15 en zondag 16 oktober geopend van 11 tot 17 uur.

Zandvoort kent schrijvers, dichters, kunstenaars, muzikanten en ondernemers. Tijdens Zandvoort Art combineren we het beste wat Zandvoort te bieden heeft. Horeca en Cultuur gaan uitstekend samen daarom vind je tijdens Zandvoort Art niet alleen werken in Zandvoortse musea en ateliers maar ook bij diverse ondernemers, in winkels, restaurants, hotels, kerken en leegstaande gebouwen.

Cultuur verbindt! Zandvoort Art is een cultureel evenement om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier op de been te krijgen en te laten genieten. Onder het genot van een kunstmenu, een kunstzinnig drankje of muziek kijken naar kunst of luisteren naar een gedicht of verhaal. Het kan allemaal!

Zandvoort Art is een jaarlijks terugkerend evenement. De toegang is gratis.

Zandvoort Art wordt mogelijk gemaakt door Rotary Zandvoort, gemeente Zandvoort en Holland Casino.

 

           

Terug naar blog